Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Gülyalı’ya Çikolata Park Ünye’ye “ÇÖP” Park
Ünye yıllardır çöp sorununu aştı aşıyor derken, bundan önceki belediye başkanı Ahmet Arpacıoğlu tarafından kurulan Belediye Birliğinin aldığı kararla İlküvez’de oluşturulan çöp dönüştürme ve ayrıştırma istasyonu bütün Ünye’yi sevindirmişti.

Gülyalı’ya Çikolata Park  Ünye’ye “ÇÖP” Park

2014 Yerel Seçimlerinde büyükşehre dahil olan Ünye,  çöp toplama istasyonunun büyükşehre geçmesiyle eli kolu bağlanmış duruma geldi. İlküvez’deki mevcut tesisler çalışmaya başlarken, bölge çöplerinin Ünye2de toplanması mevcut çöp alanında daha çirkin ve kötü koku yayan bir görüntü vermeye başladı.
Her yere proje üreten büyükşehir belediyesi,  en son Gülyalı’ya çikolata Park projesini hayata geçirmek üzereyken, seçimlerin üzerinden 15 ay geçmesine rağmen, Çamlık, teleferik, Tabakhane Deresi ve Kültür Merkezi projelerini hayata geçirmeyip bekletirken,  çöp sorununun çözümünü Ünye’ye dökmekte bulunması projesini hayata geçirmesi, mevcut çöp alanının ıslah edilmesi yerine hala çöp depolama ve nakil alanı olarak kullanılması “Ünye çöplük mü?” sorusunu akıllara getiriyor. 
Konuyla ilgili halkın büyük bir kısmından tepki gelirken, her ilçenin kendi çöplerini kendi alanlarında depolayarak, İlküvez’deki çöp ayrıştırma depolarına kendi mücavir alanlarına sevk edilmesi bekleniyor. 
Büyükşehirden umduğunu bulamayan Ünye,  çöpün Ünye’ye getirilmesi ile daha da karamsarlığa düştü.




Editör: Gülyalı?ya Çikolata Park Ünye?ye ?ÇÖP? Park

Bu haber 1862 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI